Een creatief ontwerp voor een prachtige tuin

Een tuin of buitenruimte ontwerpen betekent verder kijken dan alleen naar de samenstelling van het groen. Voor elk project zoekt Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema naar de beste mogelijkheden en oplossingen. Zo komen we tot de juiste inrichting van de plek, die aan al uw eisen voldoet.

Voor particulieren

Hoe uw tuin eruit gaat zien, hangt geheel af van hoe u deze wilt gaan gebruiken. Wilt u graag genieten van de zon en buiten eten, of heeft u liever een groentetuin waar u zelf lekker in kunt werken? Komen er kinderen in de tuin en wilt u graag een vijver? Dan moet er in ieder geval aan de veiligheid worden gedacht. Wilt u een tuin met weinig onderhoud, of vindt u af en toe snoeien wel fijn? Wilt u een mooie constructie zoals een pergola? Wij werken al uw behoeftes uit in een passend, creatief ontwerp. Daarbij letten we ook op de verbinding met het huis en uiteraard het budget en uw wensen!

Hovenier Sijtsema uit Delfzijl
Hovenier Sijtsema uit Delfzijl

Voor bedrijven en instellingen

Een parkeergelegenheid, een openbaar toilet, zitbankjes, kijkgroen… Hoe de buitenruimte eruit gaat zien is geheel afhankelijk van uw vraag en wensen. Wat deze ook zijn, Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema bedenkt creatieve oplossingen en werkt deze uit in een goed ontwerp. 

Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema

Oostwoldjerweg 2a
9628 TB    Siddenburen
06 – 453 82 425

KvK: 81384122

Openingstijden

Maandag 07:30-18:00
Dinsdag 07:30-18:00
Woensdag 07:30-18:00
Donderdag 07:30-18:00
Vrijdag 07:30-18:00
   

Social Media

facebookinstagramLinkedIn