Grondwerk en grondverzet is vakmanschap, met ruim 20 jaar ervaring is geen klus ons te gek

Gaat u een verandering aan in uw tuin of buitenruimte, dan is het vaak nodig om aanzienlijke hoeveelheden grond, zand of grind te verplaatsen - grondverzet noemen wij dat. Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema heeft hiervoor het vakmanschap en de juiste machines in huis. Wij verzetten alle soorten grond snel, gemakkelijk en efficiënt. Zo geniet u langdurig van een vakkundig aangelegde droomtuin, waarbij wij ook uw tuinonderhoud kunnen uitvoeren.

Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema heeft een zeer uitgebreid machinepark.

Voor het verzetten van grotere hoeveelheden grond is professionele apparatuur nodig. Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema heeft alle benodigde machines in bezit om onze klantenzo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn.


Minishovel
Een minishovel biedt de mogelijkheid om grotere scheppen grond, grind of zand in 1 keer te vervoeren. We gebruiken deze machine ook voor de aanvoer van alle tuinmaterialen. Onze minishovel is slechts 3 stoeptegels breed (90 cm) en past dus door de meeste smalle steegjes. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt werken.


Minikraan
De minikraan is ideaal voor het uitgraven van specifieke stukken grond, zoals sleuven voor drainage, of gaten voor het planten van een struik, heester of boom.

Trilplaat
Als u een nieuw terras of bestrating door ons laten aanleggen, wilt u niet dat deze verzakt. Een trilplaat is gemaakt om de aarde goed aan te stampen, zodat deze tientallen jaren lang op zijn plek blijft. Dit is vooral op zandgronden vaak noodzakelijk.

Rupsdumper
Ook onze dumper zetten we in voor het vervoer van allerlei materialen, zodat wij veilig en snel onze materialen op de juiste plek kunnen afleveren.

Hovenier Sijtsema uit Delfzijl - Grondwerken

Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema

Oostwoldjerweg 2a
9628 TB    Siddenburen
06 – 453 82 425

KvK: 81384122

Openingstijden

Maandag 07:30-18:00
Dinsdag 07:30-18:00
Woensdag 07:30-18:00
Donderdag 07:30-18:00
Vrijdag 07:30-18:00
   

Social Media

facebookinstagramLinkedIn