Professionele tuinaanleg door Hovenier R. Sijtsema

Het tuinontwerp is definitief, nu moet het gerealiseerd worden. Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema maakt een duidelijke begroting. Deze spreken we met u door. Na de vaststelling van de materialen, waarop u uw goedkeuring heeft gegeven, beginnen we met de aanleg van uw tuin. Ons team van vakkundige, goed opgeleide hoveniers zal uw tuin volgens plan vormgeven. Dit alles onder het waakzame oog van de ontwerper en de uitvoerder.

Uw tuinplezier is ons doel

Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema helpt u op diverse manieren bij de tuinaanleg. U kunt bij uw nieuwbouwwoning een mooi ontwerp laten maken, of u heeft voor uw bestaande tuin een nieuw plan laten maken en wilt dat door ons laten uitvoeren. Misschien was u nog niet geheel bekend met wat u graag wilt en schakelt u een professional in voor een goed ontwerp. dat vervolgens aangelegd moet worden.

Het netjes, herkenbaar en kwalitatief goede werk van Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema geeft u snel het gevoel een verstandige beslissing te hebben genomen. Uw tuin nadert haar voltooiing. Het is een hele verandering en vaak horen wij dat mensen positief verrast zijn. Het aanbrengen van de beplanting is altijd iets waar wij als hoveniers erg naar uitkijken. Het maakt de tuin af en u zult de komende jaren veel tuinplezier beleven.

Hovenier Sijtsema uit Delfzijl
Hovenier Sijtsema uit Delfzijl

Schakel Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema in voor:

  • Aanleg en reconstructie van particuliere- en bedrijfstuinen
  • Beplantingswerkzaamheden, ook voor grotere planten
  • Erfafscheidingen, zowel montage als onderhoud
  • Zwemvijvers en andere waterpartijen
  • Vlonders en damwanden
  • Pergola’s, poorten en overige bouwkundige elementen
  • Tuinonderhoud

Mochten er specifieke vaardigheden vereist zijn dan huren we die in om samen tot een professioneel en duurzaam eindresultaat te komen.

Interesse? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema

Oostwoldjerweg 2a
9628 TB    Siddenburen
06 – 453 82 425

KvK: 81384122

Openingstijden

Maandag 07:30-18:00
Dinsdag 07:30-18:00
Woensdag 07:30-18:00
Donderdag 07:30-18:00
Vrijdag 07:30-18:00
   

Social Media

facebookinstagramLinkedIn