Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema

Een tuin is niet zomaar ontworpen. Je moet naar veel omgevingsfactoren kijken en naar de eisen die aan de ruimte gesteld worden. Voor privétuinen kan dat een terrasje in de zon zijn, voor bedrijfstuinen misschien wel een parkeerplaats. Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema heeft ervaring in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van bedrijfstuinen, daktuinen, stadstuinen, binnentuinen en bedrijventerreinen. Ook bestrating is voor ons geen probleem.

Tuinontwerp

Tuinontwerp

Een tuinontwerp is veelzijdig en kan een ingewikkelde klus zijn. Voor een optimale tuin is veel expertise nodig, Hoveniers- & bestratingsbedrijf R. Sijtsema helpt u graag bij de uitvoering van uw wensen.

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Hoveniers- & bestratingsbedrijf R. Sijtsema heeft alle machines in huis om zowel de kleinere tuinen als ook grote stadstuinen in korte tijd klaar te maken voor aanplant en/of bestrating!

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Zodra het seizoen is aangebroken is tuinonderhoud van belang om struiken, bomen, heggen enzovoort netjes en in bedwang te houden. Hoveniers- & bestratingsbedrijf R. Sijtsema heeft alle materialen hiervoor in huis.

Boomverzorging

Bomen zijn sfeerbepalend voor uw omgeving en vragen om speciale aandacht. Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema voert boomverzorgingswerkzaamheden graag voor u uit. Dat omvat:

  • Voorbereidende werkzaamheden, grondwerk, voor aanplant.
  • Leveren en aanplanten van bomen.
  • Snoeien (ook begeleidingssnoei) van bomen.
  • Verwijderen van alle soorten bomen van elk formaat, ook op slecht bereikbare plaatsen.
  • Onderzoek en advies over de betreffende standplaats, de huidige conditie en de levensverwachting van bomen.

Ook voor jonge bomen geldt het bovenstaande. Juist bij jonge bomen is regelmatige verzorging belangrijk. Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht en zullen wij een eerlijk en deskundig advies geven. Wacht nooit te lang met het snoeien van een boom! Tijdig ingrijpen kan veel problemen voorkomen.

Hovenier Sijtsema uit Delfzijl

Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema

Oostwoldjerweg 2a
9628 TB    Siddenburen
06 – 453 82 425

KvK: 81384122

Openingstijden

Maandag 07:30-18:00
Dinsdag 07:30-18:00
Woensdag 07:30-18:00
Donderdag 07:30-18:00
Vrijdag 07:30-18:00
   

Social Media

facebookinstagramLinkedIn