Sierbestrating, een terras of een oprit laten aanleggen

Verharding in uw privé- of bedrijfstuin verhoogt de gebruiksvriendelijkheid. Er is direct minder onderhoud nodig en het huis of het bedrijfspand wordt minder snel modderig als het regent. Bestrating is onmisbaar op plekken waar veel gelopen wordt: gras zou anders snel vertrapt worden. Hetzelfde geldt voor een oprit. Maar ook voor recreatieve doeleinden kan sierbestrating van grote toegevoegde waarde zijn op uw tuin. Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema legt deze graag voor u aan. Daarbij kunnen wij ook het grondwerk en de drainage verzorgen.

Drainage

Drainage


Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsma krijgt vaker en vaker aanvragen voor drainageoplossingen voor particuliere en bedrijfstuinen.

Grondwerk

Grondwerk


Wij hebben de machines in huis om zowel kleine tuinen als stadstuinen in korte tijd klaar te maken voor de aanplant en bestrating.

Sierbestrating

Sierbestrating


Sierbestrating of tuintegels kopen in Groningen? Kom langs bij Hoveniers- en Bestratingsbedrijf R. Sijtsema in Delfzijl.

Meer dan alleen functioneel

Creatieve oplossingen maken een pad of een oprit tot iets moois om naar te kijken. Dit geeft elan aan uw bedrijfstoegang of biedt een gezellige sfeer aan uw tuin.

Diverse materialen
U kunt verharding bestellen als betonproduct of als natuursteen. De vele vormen en maten creëren eindeloze mogelijkheden voor toepassingen die het oog goed doen. Naast deze opties maakt Hoveniers- & Bestratingsbedrijf R. Sijtsema regelmatig gebruik van halfverharding. Dit zijn over het algemeen grind- en splitsoorten, meestal van natuursteen. Voor de beloop- en bereidbaarheid maken we gebruik van honingraat platen. Dat zorgt voor extra stabiliteit.

Wilt u hier meer over weten, of een offerte aanvragen?

Hovenier Sijtsema uit Delfzijl